Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Χορηγοί

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG

Η DPG Digital Media, μέλος του DPG Group, είναι το πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών Μέσων στην Ελληνική αγορά. Με κορυφαίες επιδόσεις στους τομείς του online publishing, web development και digital marketing, η DPG Digital Media κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη ποιοτικού περιεχομένου, νέων τεχνολογιών και ευκαιριών για επικερδή ψηφιακά Μέσα και υπηρεσίες υψηλής αξίας, τόσο για τα εκατομμύρια των επισκεπτών όσο και για τους στρατηγικούς της συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το dpgmedia.gr

  • ΧΟΡΗΓΟΙ

To Project Agora δημιούργησε και διαχειρίζεται το μεγαλύτερο προγραμματικό δίκτυο ψηφιακών μέσων στην περιοχή της Κεντρικής, και Ν.Α. Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Σήμερα, υποστηρίζει 350 κορυφαίους τοπικούς εκδότες να απλουστεύσουν τον τρόπο που διαχειρίζονται το διαφημιστικό τους inventory και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους από αυτό. Για διαφημιστές και διαφημιζόμενους προσφέρει μία απόλυτα στοχευμένη λύση για αποτελεσματική επικοινωνία με τα κοινά που τους ενδιαφέρουν, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον το οποίο μεγιστοποιεί την αξία του brand και της επένδυσής τους. Το Project Agora είναι μία εταιρεία του ομίλου TDG, υποστηριζόμενη από το επενδυτικό fund Venture Friends.

Η Socialab είναι ένα digital-first advertising agency, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2009. Σκοπός της είναι η παράδοση αποτελεσμάτων, προσφέροντας διαφημιστικές λύσεις βασισμένες σε 360° επικοινωνία. Απασχολώντας ήδη 40 στελέχη και έχοντας χτίσει ένα εντυπωσιακό portfolio με ελληνικά και ξένα brands, η Socialab αναλαμβάνει την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας των brands σε όλα τα ψηφιακά και μη μέσα, με καμπάνιες που έχουν αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβείων και αναφορών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ

Με περισσότερα από 60 βραβεία σε λιγότερο από τρία χρόνια η 4 Wise Monkeys είναι το boutique creative agency που ειδικεύεται στη 360 integrated επικοινωνία. Το πελατολόγιο της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από brands όπως Tsakiris, Nissan, Cutty Sark, Famous Grouse, Caprice, DUO, Campari, Hansaplast, Aperol, Mentos, Turbo X κ.α.

EngageYa is the world’s largest native advertising platform for emerging markets. We serve over 45 billion monthly impressions on more than 50.000 websites. Publishers get access to our free and fully customizable widget that is naturally integrated with the page layout and content. The widget automatically suggests content based on page context and user preference and drives new readers to other relevant organic and branded content pages.

Το www.netwix.gr είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό και δωρεάν περιεχόμενο. Mέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (Comedy, Series, Life, Entertainment, Tech&Games), παρέχει στα νεανικά κοινά (18-35), εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές web εκπομπές «τηλεοπτικού» επιπέδου, και στους διαφημιζομένους native digital video content solutions υψηλής ποιότητας.

  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Νένα Γιαννακίδου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 112), fax: 210 6617 778, e-mail: nenag@boussias.com

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team