Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ομιλητές

Διεθνείς Ομιλητές

Nick Bourne Ο Nick είναι ο Chief Commercial Officer του Copa90, της βραβευμένης πλατφόρμας ποδοσφαιρικού περιεχομένου που ενώνει εκατομμύρια fans από όλο τον κόσμο.
Jean Christophe Demarta Ο Jean Christophe ασκεί καθήκοντα Senior VP, Global Advertising, στους The New York Times, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια πρωτοπορούν στο Native Advertising με το πολυβραβευμένο “T Brand Studio”.
Kevin Gibbons Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass, ενός πολυβραβευμένου agency το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards.
Andrei Kaigorodov Head of Content & Innovation, storyteller & με έμφυτη την περιέργεια για κάθε τι καινούργιο, ο Andrei δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες για τους σημαντικότερους πελάτες της M&C Saatchi Italy.
Jesper Laursen Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper είναι, μεταξύ άλλων, ο CEO του Native Advertising Institute και του Content Marketing agency Brand Movers, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.
Simona Zanette Από τη θέση της Digital Director, η Simona, πρώην Πρόεδρος του IAB Italy, ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους της Hearst Digital όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan.
Σόνια Χαϊμαντά Έχοντας μεγάλη εμπειρία ως Δημοσιογράφος, η Σόνια εργάζεται στην DPG Digital Media ως Native Content Manager ενώ παράλληλα είναι Διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων & επικοινωνίας στον IAB Hellas.
Τάσος Βελιάδης Ο Τάσος Βελιάδης είναι Partner και Chief Strategist στη Socialab, ενώ παράλληλα διδάσκει Social Media Marketing στο ALBA Graduate Business School.
Άλεξ Καραγεώργης Ο Άλεξ είναι ο Chief Operations Officer του TDG Group, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους Digital Marketing στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Μάρκος Άρης O Μάρκος είναι υπεύθυνος για το Planning στην 4 Wise Μonkeys. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του Marketing έχοντας εργαστεί σε διεθνείς θέσεις ευθύνης, σε εταιρείες όπως η Μύθος Ζυθοποιία, η BDF και η Diageo. Το motto που τον εκφράζει περισσότερο είναι το: «Αν δεν διασκεδάζεις στη δουλειά σου, σπαταλάς τη ζωή σου».
Βαγγέλης Δαβιτίδης Ως ιθύνων νους του νεανικού free press «Υποβρύχιο», ο Βαγγέλης είχε για πολλά χρόνια το ρόλο του coolhunter και του content creator. Την ίδια δουλειά εξακολουθεί να κάνει και τώρα συνδέοντας τα brands των πελατών των 4WiseMonkeys με ό,τι πιο cool παίζει εκεί έξω.
Oded Lev Με εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς του Display, του Video, του Search και του Mobile, ο Oded ασκεί καθήκοντα Chief Revenue Officer στην EngageYa.

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team