Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Nick Bourne

Chief Commercial Officer, Copa90

Nick Bourne
Nick Bourne

Ως Chief Commercial Officer, ο Nick είναι υπεύθυνος για τις εμπορικές σχέσεις του Copa90 με διαφημιζόμενους, digital πλατφόρμες, εκδότες και παρόχους περιεχομένου. Γνωστό ως “The Home of Global Football Fan Culture”, το Copa90 αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο καινοτόμα ψηφιακή ποδοσφαιρική κοινότητα περιεχομένου στον κόσμο, λέγοντας ιστορίες που αγγίζουν και φέρνουν κοντά εκατομμύρια fans.

Σύνοψη Παρουσίασης
“Influencers are dead. Long live Influence”

Οι έννοιες «επιρροή» και “influencer” αποτελούν εδώ και καιρό συστατικά του marketing mix. Και όμως, όπως θα αναλύσει με επιχειρήματα και cases ο Nick Bourne, είναι πολύ διαφορετικές οι ευκαιρίες που προσφέρουν σε εκδότες, brands και αναγνώστες, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Διεθνείς Ομιλητές

Nick Bourne Ο Nick είναι ο Chief Commercial Officer του Copa90, της βραβευμένης πλατφόρμας ποδοσφαιρικού περιεχομένου που ενώνει εκατομμύρια fans από όλο τον κόσμο.
Jean Christophe Demarta Ο Jean Christophe ασκεί καθήκοντα Senior VP, Global Advertising, στους The New York Times, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια πρωτοπορούν στο Native Advertising με το πολυβραβευμένο “T Brand Studio”.
Kevin Gibbons Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass, ενός πολυβραβευμένου agency το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards.
Andrei Kaigorodov Head of Content & Innovation, storyteller & με έμφυτη την περιέργεια για κάθε τι καινούργιο, ο Andrei δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες για τους σημαντικότερους πελάτες της M&C Saatchi Italy.
Jesper Laursen Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper είναι, μεταξύ άλλων, ο CEO του Native Advertising Institute και του Content Marketing agency Brand Movers, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.
Simona Zanette Από τη θέση της Digital Director, η Simona, πρώην Πρόεδρος του IAB Italy, ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους της Hearst Digital όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team