Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Simona Zanette

Digital Director, Hearst Digital

Simona Zanette
Simona Zanette

Αφού εργάστηκε για 4 χρόνια στην Chrysler ως Advertising & Training Manager, η Simona εισήλθε το 2000 στον κόσμο των Media agencies όπου και εξελίχτηκε και ανέλαβε διευρυμένα καθήκοντα. Το 2007 εντάχθηκε στην Condé Nast International, αρχικά ως International Marketing Director και στη συνέχεια ως Country Manager πρώτα για τη Γαλλία και μετά τη Ρωσία.

To 2010 ανέλαβε καθήκοντα Managing Director στο alfemminile.com του Axel Springer Group, ενώ για 2 χρόνια συνέβαλε στην εξέλιξη της αγοράς ως Πρόεδρος του IAB Italy. Πλέον, η Simona είναι μέλος της Hearst Digital, όπου ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους του Ομίλου, όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan, αλλά και για sites πελατών.

Σύνοψη Παρουσίασης
“Shared Spaces – The Evolution of Publishing in the Digital Era”

Όπως οι υπόλοιποι παραδοσιακοί εκδότες, έτσι και εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε στην ψηφιακή εποχή και να βρούμε την στρατηγική η οποία θα μας επέτρεπε να εξελιχτούμε και να αναπτύξουμε νέες πηγές εσόδων. Και αυτό ακριβώς κάναμε. Δημιουργήσαμε ένα εξειδικευμένο digital hub και νέα επικοινωνιακά εργαλεία με έμφαση στο Native Advertising και το Agile Publishing, σχηματίσαμε ομάδα παραγωγής περιεχομένου για τα websites των πελατών μας, ενώ επενδύσαμε και σε digital data analysts.

Στην παρουσίασή μου θα αναλύσω τις διαδικασίες που ακολουθούμε και θα μοιραστώ best practices και τα σημαντικότερα do’s and don’ts για καλύτερα αποτελέσματα.

Διεθνείς Ομιλητές

Nick Bourne Ο Nick είναι ο Chief Commercial Officer του Copa90, της βραβευμένης πλατφόρμας ποδοσφαιρικού περιεχομένου που ενώνει εκατομμύρια fans από όλο τον κόσμο.
Jean Christophe Demarta Ο Jean Christophe ασκεί καθήκοντα Senior VP, Global Advertising, στους The New York Times, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια πρωτοπορούν στο Native Advertising με το πολυβραβευμένο “T Brand Studio”.
Kevin Gibbons Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass, ενός πολυβραβευμένου agency το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards.
Andrei Kaigorodov Head of Content & Innovation, storyteller & με έμφυτη την περιέργεια για κάθε τι καινούργιο, ο Andrei δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες για τους σημαντικότερους πελάτες της M&C Saatchi Italy.
Jesper Laursen Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper είναι, μεταξύ άλλων, ο CEO του Native Advertising Institute και του Content Marketing agency Brand Movers, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.
Simona Zanette Από τη θέση της Digital Director, η Simona, πρώην Πρόεδρος του IAB Italy, ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους της Hearst Digital όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team