Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Kevin Gibbons

CEO, BlueGlass

Kevin Gibbons
Kevin Gibbons

Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass. Πρόκειται για ένα agency με παρουσία σε 3 χώρες, το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards και έχει συγκεντρώσει πληθώρα διακρίσεων στα UK Search Awards και τα European Search Awards.

Ο Kevin συμμετέχει τακτικά σε διεθνή συνέδρια, ενώ αρθρογραφεί τακτικά σε sites όπως τα Econsultancy, Fast Company, Search Engine Watch, Clickz και Search Engine Land.

Σύνοψη Παρουσίασης
“20 tips to drive content marketing success with SEO”

Κάποτε ένας guru του Digital Marketing είχε περιγράψει το SEO ως εξής: «Αν ένα πελατοκεντρικό πρόγραμμα Content Marketing είναι το σάντουιτς, τότε το SEO είναι η μαγιονέζα. Απλώνεται παντού και βελτιώνει κατά πολύ τη γεύση του σάντουιτς, από μόνη της όμως δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Στην παρουσίασή του, ο Kevin θα μοιραστεί 20 πολύτιμα SEO tips και στρατηγικές που θα βοηθήσουν κάθε εταιρεία να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά της στο Content Marketing.

Διεθνείς Ομιλητές

Nick Bourne Ο Nick είναι ο Chief Commercial Officer του Copa90, της βραβευμένης πλατφόρμας ποδοσφαιρικού περιεχομένου που ενώνει εκατομμύρια fans από όλο τον κόσμο.
Jean Christophe Demarta Ο Jean Christophe ασκεί καθήκοντα Senior VP, Global Advertising, στους The New York Times, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια πρωτοπορούν στο Native Advertising με το πολυβραβευμένο “T Brand Studio”.
Kevin Gibbons Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass, ενός πολυβραβευμένου agency το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards.
Andrei Kaigorodov Head of Content & Innovation, storyteller & με έμφυτη την περιέργεια για κάθε τι καινούργιο, ο Andrei δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες για τους σημαντικότερους πελάτες της M&C Saatchi Italy.
Jesper Laursen Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper είναι, μεταξύ άλλων, ο CEO του Native Advertising Institute και του Content Marketing agency Brand Movers, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.
Simona Zanette Από τη θέση της Digital Director, η Simona, πρώην Πρόεδρος του IAB Italy, ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους της Hearst Digital όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team