Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Andrei Kaigorodov

Head of Content & Innovation, M&C Saatchi

Andrei Kaigorodov
Andrei Kaigorodov

Ο Andrei γνωρίζει ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, όμως δεν μπορεί να αντισταθεί. Παράλληλα, τον εξιτάρει κάθε τι καινούργιο και δημιουργικό, κάτι που εν τέλει τον βοηθά στο ρόλο του ως Head of Content & Innovation στην M&C Saatchi Milan.

Νωρίτερα, ο Andrei διακρίθηκε, μεταξύ άλλων, ως Account Director στην πολυβραβευμένη McCann Erickson Romania, ενώ έχει συνεργαστεί σε πολυεθνικό επίπεδο με διαφημιζόμενους όπως οι Nespresso, Unilever και η Coca-Cola για την οποία ασκούσε καθήκοντα Regional Account Director σε 24 χώρες.

Σύνοψη Παρουσίασης
“Better with honey”

Μπορεί οι πλατφόρμες να εξελίσσονται, όμως αυτό δεν αλλάζει: όποιος λέει τις καλύτερες ιστορίες, κερδίζει. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να βελτιώσουμε πρακτικά τις δεξιότητές μας στο storytelling, στην εποχή των Social Media; Ο Andrei θα παρουσιάσει μία σειρά από πολύ ενδιαφέροντα, «γλυκά σαν μέλι», πειράματα που αξίζει να δοκιμάσετε με την ομάδα σας.

Διεθνείς Ομιλητές

Nick Bourne Ο Nick είναι ο Chief Commercial Officer του Copa90, της βραβευμένης πλατφόρμας ποδοσφαιρικού περιεχομένου που ενώνει εκατομμύρια fans από όλο τον κόσμο.
Jean Christophe Demarta Ο Jean Christophe ασκεί καθήκοντα Senior VP, Global Advertising, στους The New York Times, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια πρωτοπορούν στο Native Advertising με το πολυβραβευμένο “T Brand Studio”.
Kevin Gibbons Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass, ενός πολυβραβευμένου agency το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards.
Andrei Kaigorodov Head of Content & Innovation, storyteller & με έμφυτη την περιέργεια για κάθε τι καινούργιο, ο Andrei δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες για τους σημαντικότερους πελάτες της M&C Saatchi Italy.
Jesper Laursen Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper είναι, μεταξύ άλλων, ο CEO του Native Advertising Institute και του Content Marketing agency Brand Movers, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.
Simona Zanette Από τη θέση της Digital Director, η Simona, πρώην Πρόεδρος του IAB Italy, ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους της Hearst Digital όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team