Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Ταυτότητα του συνεδρίου

Επτά στα δέκα brands στη Μ. Βρετανία σκοπεύουν να αυξήσουν εφέτος την επένδυσή τους στο Content Marketing. Αντίστοιχα, σύμφωνα με έρευνα του Native Advertising Institute, εκτιμάται ότι μέσα στους επόμενους μήνες το 25% των διαφημιστικών εσόδων για τους Εκδότες θα προέρχεται πλέον από το Native Advertising.

Η τάση είναι, λοιπόν, ξεκάθαρη για brands, εκδότες και agencies. Πόσο εφικτό είναι, όμως, να ξεχωρίσουν στο σημερινό cluttered οικοσύστημα και τι απαιτείται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δεδομένη δυναμική του Content Marketing και του Native Advertising;

Το Content Marketing & Native Advertising Conference επιστρέφει την Πέμπτη 29 Ιουνίου για να υποδεχτεί επί σκηνής 6 διεθνείς ομιλητές & κορυφαία στελέχη από την ελληνική αγορά.

Όλοι τους θα προσφέρουν πρακτικές συμβουλές, έμπνευση και καινοτόμες τεχνικές για τη δημιουργία engaging περιεχομένου που θα προσφέρει αξία στο κοινό, θα εξυπηρετεί τη marketing στρατηγική και θα συμβάλει στην επίτευξη μετρήσιμων στόχων.

#cnc17gr

  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team