Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Είσοδος Χρήστη

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Jesper Laursen

CEO, Native Advertising Institute

Jesper Laursen
Jesper Laursen

Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper ασχολείται με το Content Marketing & το Native Advertising εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια.

Είναι ο Ιδρυτής του διεθνούς think tank Native Advertising Institute, του Content Marketing agency Brand Movers και της εταιρείας παραγωγής Media Movers, συμμετέχει ως ομιλητής σε κορυφαία events ανά την υφήλιο, εκδίδει το Content Marketing Magazine, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.

Σύνοψη Παρουσίασης
“ How to Succeed with Native Advertising ”

Το Native Advertising είναι πιθανότατα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή διαφήμισης με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι μέσα στα επόμενα 3 χρόνια θα παρουσιάσει αύξηση στα κονδύλια που απορροφά κατά 127%. Τι είναι όμως τελικά το Native Advertising; Γιατί επενδύουν σε αυτό τόσο οι διαφημιζόμενοι όσο και οι εκδότες; Και τι χρειάζεται για να υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία; Στην opening keynote ομιλία του με τίτλο “How to Succeed with Native Advertising”, ο Jesper Laursen θα αποκαλύψει πολύτιμα insights και πρακτικές συμβουλές για την αξιοποίηση του Native Advertising και του Paid Content Distribution. Στη συνέχεια δε, θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα συνομιλήσει onstage με τον Κωνσταντίνο Καμάρα.

Διεθνείς Ομιλητές

Nick Bourne Ο Nick είναι ο Chief Commercial Officer του Copa90, της βραβευμένης πλατφόρμας ποδοσφαιρικού περιεχομένου που ενώνει εκατομμύρια fans από όλο τον κόσμο.
Jean Christophe Demarta Ο Jean Christophe ασκεί καθήκοντα Senior VP, Global Advertising, στους The New York Times, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια πρωτοπορούν στο Native Advertising με το πολυβραβευμένο “T Brand Studio”.
Kevin Gibbons Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass, ενός πολυβραβευμένου agency το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards.
Andrei Kaigorodov Head of Content & Innovation, storyteller & με έμφυτη την περιέργεια για κάθε τι καινούργιο, ο Andrei δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες για τους σημαντικότερους πελάτες της M&C Saatchi Italy.
Jesper Laursen Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper είναι, μεταξύ άλλων, ο CEO του Native Advertising Institute και του Content Marketing agency Brand Movers, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.
Simona Zanette Από τη θέση της Digital Director, η Simona, πρώην Πρόεδρος του IAB Italy, ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους της Hearst Digital όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team